fbpx

SIGURANȚA COPIILOR ESTE PRIMORDIALĂ !

Creioane cerate colorate

Materialele folosite la producerea creioanelor cerate colorate comercializate de noi provin de la compania americană Crayola, producatorul nr.1 mondial, un garant al calității in domeniu. Crayola selectează ingredientele pentru a fi non-toxice și sigure pentru copii și adulți.
Este important să rețineți că, în ciuda eforturilor noastre de a produce materiale sigure și non-toxice, trebuie întotdeauna supravegheați copiii în timp ce folosesc aceste produse, pentru a evita orice incidente nedorite.
Iată câteva dintre proprietățile materialelor utilizate:
1. Non-toxic. Materialele folosite în producție nu conțin substanțe chimice periculoase sau toxice care să poată provoca daune sănătății umane.
2. Hipoalergenicitate: Materialele utilizate sunt, de asemenea, formulate pentru a minimiza riscul de alergii cutanate sau reacții adverse la contactul cu pielea. Acest lucru face ca toate creioanele cerate să fie sigure pentru majoritatea oamenilor, inclusiv pentru cei cu piele sensibilă.
3. Lipsa mirosului puternic: Materialele utilizate sunt, de obicei, formulate astfel încât să nu aibă un miros puternic sau înțepător. Aceasta face ca utilizarea creioanelor cerate să fie mai plăcută și mai confortabilă.
4. Lavabilitate: Multe dintre produsele Crayola au proprietatea de a putea fi spălate ușor de haine sau de alte suprafețe, ceea ce face curățarea să fie mai simplă și mai puțin stresantă pentru părinți.
5. Rezistența la rupere și topire: Creioanele cerate sunt concepute să reziste uzurii obișnuite și să nu se topească ușor în mâinile copiilor. Aceasta asigură o experiență de utilizare mai plăcută și mai durabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Selectați moneda
ro_RORomână