Termeni și condiții

DEFINIREA TERMENILOR

Vanzator – Magazinul online Creioane-Cerate.ro
Cumparator/Client – persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda.
Utilizator – orice persoana fizica sau juridica, care prin finalizarea procesului de creare cont, si-a dat acceptul cu privire la Termenii si Conditiile acestui site.
Site – domeniul https://creioane-cerate.ro/ precum si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, dorinta sa de a achizitiona bunuri si servicii.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului sau a cumparatorului.
Document – prezentele Termene si Conditii.

 

VANZAREA ONLINE

1.1 Prin inregistrarea unei comenzi online, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic si email), prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
1.2 Notificarea primita de Cumparator, dupa efectuarea unei comenzi, are rol informativ si nu reprezinta acceptarea comenzii si incheierea contractului. Notificarea se efectueaza telefonic sau prin email. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor, urmand a anunta Cumparatorul la adresa de email sau telefonic acest lucru. In cazul in care o comanda a fost achitata online iar Cumparatorul refuza sa accepte modificarile propuse, Vanzatorul va returna Cumparatorului suma de bani platita.
1.3 Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator, in momentul in care Cumparatorul primeste sms/email precum ca a fost expediata comanda sa.
1.4 Accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate, Creioane Cerate isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul unui Cumparator la anumite modalitati de plata, in cazul in care, prin actiunile sale sau prin activitatea sa ar putea prejudicia/a prejudiciat in vreun fel Vanzatorul.
1.5 Pentru motive justificate, Vanzatorul poate refuza livrarea produselor unui Cumparator, daca in baza conduitei sau a activatii Clientului/Cumparatorului, actiunile acestuia ar putea prejudicia/au prejudiciat in vreun fel Vanzatorul.

 

LIVRARE SI PLATA

2.1 Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Creioane-Cerate.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. Libra Pay este procesatorul de plati online folosit de Vanzator.

 

DREPTUL DE RETUR

3.1 Legislatia prevede dreptul consumatorului de a returna produsele comandate online în termen de 14 zile de la data primirii acestora. Fac excepție de la această regulă produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator.
3.2 Cumpărătorul trebuie să anunțe prin email la co*****@cr*************.ro faptul că dorește să returneze produsele în maxim 14 zile de la primirea coletului. Conditia de returnare este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat: în ambalajul original cu toate accesoriile și etichetele, fără semne de utilizare. Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu respectă aceste condiții.
3.3 Cumpărătorul suportă taxa de transport pentru retur. Cumpărătorul se obligă să ambaleze produsul/produsele corespunzător, pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. Returnarea se va face fie prin intermediul firmei de curierat care a procesat livrarea inițială a bunurilor, fie prin intermediul altei firme de curierat aleasă de Cumpărător, la adresa:

 

3.4 Cumpărătorul este de acord că returnarea banilor se va face numai prin virament bancar, în contul IBAN menționat de Cumpărător. Banii se vor returna în maxim 14 zile lucrătoare de la primirea coletului de catre Vânzător.
3.5 Fac excepție de la dreptul de retur produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator, personalizând prin cerinte produsule pe care le achiziționează dupa propriile gusturi.

 

FUNCTIONAREA SITEULUI WWW.CREIOANE-CERATE.RO

4.1 Administratorul site-ului www.creioane-cerate.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Cumparatorii/Clientii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
4.2 In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta Clientul/Cumparatorul declara ca isi asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschide pe website. In cazul in care securitatea contului este compromisa, Clientul/Cumparatorul trebuie sa anunte imediat administratorul site-ului. Vanzatorul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.
4.3 Prin folosirea site-ului www.creioane-cerate.ro, Clientul/Cumparatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Vanzator si Client/Cumparator. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instantele de judecata din judetul Ilfov, in conformitate cu legile romane in vigoare.
4.4 Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.creioane-cerate.ro in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
4.5 Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli de tehnoredactare.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

5.1 Continutul acestui site, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, imagini statice si dinamice, reprezentari stilistice, simboluri comericiale, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a proprietarului domeniului creioane-cerate.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile.
5.2 Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, publicarea, transferul catre parti, distribuirea, modificarea si/sau alterarea, utilizarea oricarui Continut al acestui site.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

6.1 Toate datele pe care Clientul/Cumparatorul le furnizeaza, beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferii de conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.creioane-cerate.ro .
6.3 Folosind acest site, Clientul/Cumparatorul este de acord cu politica de confidentialitate.Mai multe detalii aici: https://creioane-cerate.ro/politica-de-confidentialitate

 

SOCIETATEA CARE OPERERAZA SITE-UL WWW.CREIOANE-CERATE.RO

CREIOANE CERATE – este denumirea comerciala detinuta si operata de